Bij ons winkelen -Bezoek ons bij u in de buurt of komen wij bij u langs?

Mocht u behoefte hebben aan persoonlijke service?  ROMA SALES heeft een unieke service want wij kunnen bij u langskomen, de ROMA SALES bezoekservice. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken, als u bij het afspraak maken aangeeft waar u interesse in heeft  kunnen wij gericht producten meenemen en dan kunt u de artikelen passen in een vertrouwde thuis omgeving. Als er medewerkers langskomen van ROMA SALES zijn het de vertrouwde gezichten die u ook regelmatig ziet op evenementen, dan weet u zeker dat ze verstand van zaken hebben.

Voor deze service vragen wij wel een voorrijkosten vergoeding, voor alle informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via 0172 853 091 (Lokaal tarief – Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur).


Bent u een bedrijf en wilt u ook profiteren van mooie bedrijfskleding? ROMA SALES heeft al een
aantal bedrijven bedrijfskleding met logo geleverd, en naar volle tevredenheid. Heeft u interesse of wilt u een offerte neem gerust contact op via het online contactformulier of telefonisch via 0172 853 091 (Lokaal tarief – Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur). Wij komen bij u langs om met u te bespreken wat de mogelijkheden zijn, en dan krijgt u een gepaste offerte van ons. Wilt u uw logo op de door ons geleverde kleding? Dat is geen probleem, wij regelen alles voor uw bedrijfskleding.Is het onverhoopt niet geheel duidelijk? Of heeft u een opmerking of vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online contactformulier of telefonisch via 0172 853 091 (Lokaal tarief – Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur).