Hoe kan ik betalen?-  ROMA SALES Maakt gebruik van betaal provider Sisow,u bent daarbij verzekerd van een veilige en betrouwbare transactie. Tevens kunnen wij u meerdere opties aanbieden om te kunnen afrekenen, hieronder kunt u de betaalopties inzien. 

 


- iDEAL

IDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaal omgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL.

iDEAL is beschikbaar voor internetbankierders van ABN AMRO, ING, Bunq, KNAB, Rabobank,  Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos en Van Lanschot bankiers.


Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald alleen uw bestelling en eventuele verzendkosten.

- Achteraf betalen (€ 2,00 per transactie):

( Helaas is onze achteraf betalen aanbieder gestopt met de dienstverlening, wij hopen u binnenkort met een andere partij deze service te kunnen bieden.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

ROMA SALES )

-  Mistercash en Belfius (€ 0,25 per transactie) Wat is Mister Cash/Bancontact en Belfius– Banksysteem?


Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Belfius en Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash.

Met Belfius en Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Belfius en Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.


Hoe verloopt de betaling?


Betalen met Belfius en Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

U klikt bij betaalwijze op het Belfius of Mister Cash woord in de lijst van betaalmiddelen.


Hoe werkt het?


Betalingen met Belfius of Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

-  Bij ROMA SALES kunt u betalen met SOFORT Banking
Mocht het onverhoopt niet geheel duidelijk? Of heeft u een opmerking of vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online contactformulier of telefonisch via 0172 853 091 (Lokaal tarief – Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur).-  Bij ROMA SALES kunt u betalen met Izettle

Als ROMA SALES  op een evenement staat, of u heeft voor de “aan huis” service gekozen dan kunt u betalen via de Izettle pin module. Via een pin kast is het mogelijk te betalen via de bankkaart, creditcard maar ook via de mobiele telefoon.