Bij ons winkelen -Online winkelen bij ROMA SALES
ROMA SALES is een online webshop met een hoge service wat ons erg uniek maakt. U kunt bij ons winkelen in de online webshop, u treft diverse leuke en exclusieve kleding aan tegen de scherpste prijzen. Wij hebben een exclusief merk Italiaanse overhemden die met de hand worden gemaakt, met een exclusief model voor een scherpe prijs. Wij voeren ook Italiaanse design overhemden met een dubbele kraag en boord, verkrijgbaar in diverse mooie en trendy designs. Tevens hebben wij ook diverse artikelen die op het seizoen zijn gebaseerd, zo kunt u in het voorjaar en zomer terecht voor trendy polo’ s in trend kleuren en mooie designs. Wij hebben ook een collectie trendy hoofdmode van zomerhoeden tot flatcaps bij ons kunt u het vinden. De wintercollectie bestaat uit bijvoorbeeld truien, vesten of mutsen en sjaals. Ook heeft ROMA SALES de gewilde ITALIA vesten, voor heren, dames en voor kinderen.  Voor de dames is ROMA SALES ook hard bezig om een mooie en leuke collectie samen te stellen, we hebben een kleine collectie damestassen en sieraden.


U kunt ook live bij ons shoppen op diverse evenementen, kom ons ook bezoeken en laat u professioneel adviseren door het ROMA SALES team. Zie in de categorie evenementen waar we staan!

Is het onverhoopt niet geheel duidelijk? Of heeft u een opmerking of vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online contactformulier of telefonisch via 0172 853 091 (Lokaal tarief – Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur).