Bezorgen -Waarom kan ik mijn Track & Trace nummer niet volgen?
Wij zijn afhankelijk van de verzendservice van PostNL. ROMA SALES staat garant van een snelle verwerking binnen het magazijn, bij het afleveren bij PostNL valt het pakket bij hun verantwoording en is het afhankelijk wanneer hun het pakket verwerken. Mocht u het Track & Trace nummer niet gelijk bij het ontvangen van uw mail kunnen volgen, dan adviseren wij het later nogmaals te proberen.Pakket volgen

Als u een bestelling heeft gedaan, dan verpakken en verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. De levertijd is afhankelijk van onze verzenddienst PostNL.

Afhankelijk van de door u gekozen verzendmethode kunt u het pakket volgen via een Track & Trace nummer.Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?


Verzending verloopt bij ROMA SALES via PostNL. PostNL rekent voor verzending van een pakket tussen de 1 en 3 dagen levertijd, uiteraard ontvangt u van ons een Track & Trace nummer om uw pakket online te kunnen volgen en om te zien welk tijdsvak uw pakket geleverd zal worden. Is uw pakket  een brievenbuspakket dan zal PostNL niet op de site vermelden welk tijdvak het geleverd zal worden, dan komt het met de normale post bezorging mee.


Is het onverhoopt niet geheel duidelijk? Of heeft u een opmerking of vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online contactformulier of telefonisch via 0172 853 091 (Lokaal tarief – Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur).