Over ROMA SALES

ROMA SALES, LA MODA STILE ITALIANO

ROMA SALES is een bedrijf in 2009 opgericht door 2 jonge jongens met de droom van een eigen zaak, in 2009 was ROMA SALES het concept van 1 euro handel aanbieden op merkten en braderieën. Echter bleek dat geen succes. Na een tijd proberen er een succes van te maken, heeft ROMA SALES een hele andere branche gekozen. Toen begonnen we met Italiaanse overhemden, eerst op Italiaanse evenementen en later met een kleine webshop erbij. Het bleek een succes en ROMA SALES begon naamsbekendheid op te bouwen in de mode wereld.
In 2012 neemt een vennoot helaas de beslissing de onderneming te verlaten, vanaf dat moment gaan ROMA SALES door als eenmanszaak. Vanaf dat moment is ROMA SALES gaan uitbreiden van alleen Italiaanse overhemden naar een geheel boven mode aanbod. We begonnen met polo shirts en breiden snel uit met meer Italiaanse design mode en Italiaanse mode items.
Nu is ROMA SALES 10 jaar, en een veel geziene onderneming op diverse Italiaanse evenementen, tevens staat er vanaf 2018 een grotere webshop online om de klanten steeds beter te bedienen.
U kunt bij ons terecht voor:
- Italiaanse overhemden
- Overhemden met print
- Polo shirts
- T shirts
- De originele Italia vesten
- Vesten
- Hoodies
- Sweatvesten
- Pullovers 
- Schoenen
- Tassen
- Riemen
- En nog meer!
Uiteraard heeft ROMA SALES een Italiaans hart, dus we hebben een aparte inkoop waarmee we altijd Italiaanse gemaakte producten proberen te bemachtigen tegen een ROMA SALES prijs! Uiteraard is niet alles wat wij verkopen Italiaans gemaakt, maar wel Italiaans design.

Onze service feiten:

- Gratis verzending in Nederland
- Snelle levering
- Veilig betaalsysteem (Bijvoorbeeld IDeal - Achteraf Betalen)
- 14 Dagen retourgarantie
- Niet goed? Geld terug!
- Persoonlijke service en kracht door een eenmanszaak!
Met vriendelijke groet,
Mark

ROMA SALES