Bezorgen - Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?ROMA SALES staat garant voor een snelle bezorging. Als u een artikel besteld in de webshop hebben wij het op voorraad, en gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. Als u op werkdagen tussen 9 uur en  17 uur een aankoop doet zullen wij het nog aanbieden bij het DPD punt, na 17,30 uur en buiten werkdagen zullen wij het pakket de volgende dag of de eerst volgende werkdag aanbieden bij PostNL.


Als u een bestelling doet bij ROMA SALES krijgt u een bevestiging via email met een Track & Trace nummer, in de email treft u ook een link aan waar u het Track & Trace nummer kunt volgen. 


Als u een aanbel pakket heeft aangeboden door DPD, dan treft u bij uw online pakket informatie een tijdvak wanneer DPD uw pakket af zal leveren. Wanneer uw bestelling door de brievenbus bezorgd wordt, dan zal het met de postbode bezorgd worden en zal er bij uw online pakket informatie geen tijdvak worden aangegeven.


Is het onverhoopt niet geheel duidelijk? Of heeft u een opmerking of vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online contactformulier of telefonisch via 0172 853 091 (Lokaal tarief – Dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur).